Jak balit holky na ulici ?

Malej návod na to jak sbalit kočku na ulici a nebejt za retarda před ostatníma.....

1) nebalte nechte se sbalit ? Asi se ptáte cotoje za kravinu když v první větě avizuju návod na to jak balit... Ale přeci jen naučit se chovat před holkoutak aby vás chtěla víc neý vy ji no není to umění ?

2) Oční kontakt... = 90% úspěchu nic holku nazaujme jako když ji pohlédnete do očí nezaujmete ji když začnete poskakovat ukazovat jakej ste vocas apod.... jen koukat ale nenápadně ne jak nadržený hovado

3)úsměv ..normálně si stoupněte před zrcadlo a najděte ten ideální musí to bejt sexy usměv ale ne zas jak když ste se fotily v první třídě a úsměv od ucha k uchu.

4)Kouzelný gesto = Já například používám, že zvednu ruku a naznačim telefonování tutovka každá se usměje a nakluše pro číslo... ale je plno dalších .. třeba i takový to disko poslání polibku taky zabíra, ale důležitá tohle jedině až potom co máte za sebou delší oční kontakt.... třeba když sedíte v tramvaji ideální.

5) Prvních 5 sms.... pokud už máte číslo v prvních 5 smskách obdivujte to jak vyjmečný to bylo a že to neděláte jak na běžícím páse jinak budete okamžitě vypadat jak kurevník a na holku to fakt nezabere.... Musí si myslet že toje prostě VIP ....ikdyž ji dáte v telefoním seznamu číslo 16.


Žádné komentáře: