Kino jak na něj ?

Asi nejtypičtější místo kam nabrat holku je do kina, ale jak z toho udělat top záležitost a ne jen dve hodiny nudy nebo to aby holka řekla prima film ale jinak strašný...

1) zaplatťě to nebo nikam nechoďtě pokud zvete holku na rande neenchte ji platit snad někoho ty dvě tři stovky nevytrhnou ale může tak nastat dobrej trapas pokud u kasy od holky berete peníze apod.

2)Nemluvte o penězích na prnvím rande rozhodně nemluvte o tom zda je kino drahý nebo jestli na to nemáte apod. budete vypadat blbě... proto další rada počítejte s jídlem ...doporučuju koupit NACHOS supr věc a když holku budete krmit jak morčátko tak i morčítko bude spokojený.

3) Netlačte na první polibky film je dlouhej a když začnete vykusovat svoji přítelkyni v prnví minutě moc vám to nepomůže ptže ke konci už jit přijde ohraný. Doporučuju tak pár posledních minutek vyhlídnout a tam začit..

4) Super tip koukejte na holku třeba minutku ona se zeptá takový to klasický co je a vy řekněte jen jsem koukal jak si krásná za tohle Vám každá holka bude fakt žrát z ruky je to tutovka dávám tomu 9 bodů z 10.

5) sdílejte názor holka řekne super film.... tak pro vás je automaticky taky super ať vypadá že máte hodně společnýho nikdy to neni tak důležitý jako právě na prvním rande... aby mohla vlízt do postele musí vědět že si rozumíte.

6) Pokud vá mneni mín jak 15 doporučuju napojit na večeři doslova tím holce vyrazíte dech... a toje tutovka jak ji dostat ještě někdy i ten den do postele...

7) Rozloučení bacha na to ne že budete mávat obvykle to bejvá nejvíc trapasá nevíte jesli máte řict papá nebo sbohem lásko.... takže rada na prvním rande nejlepší rozluočení "ahoj, budu se moc těšit až teě zase uvidim"... naučte se tuhle frázi..tvařte se u toho jistě a hlavně nemávejte rukama a hned po prvním kroku se neotáčejte tvař te se jako, že vás opravdu zaujala. Pak čekejte do 5 min zprávu seš dokonalej... GL :o)

Žádné komentáře: